Första dagen på 2018

Jag vaknade trött efter gårdagens nyårsfirande, men snörade så småningom på mig skorna och åkte med en kompis ut till Vasquez Rocks, ett par mil från stan, för en brantare hajk. Det är en fantastisk känsla av frihet, att bara åka, åka, åka – lämna stan och efter bara en halvtimma vara mitt i naturen.

2017 var ett slitsamt år, om än utvecklande. Men det var bra också. Verkligen. Jag har fan landat. Om jag nu förenklat ska utvärdera året bara ur ett personligt perspektiv. Men hela världen har ju lidit. Trots detta – eller kanske på grund av det – känner jag en ENORM pepp inför det nya året! Håller jag upp fingret känner jag att vinden ligger rätt. Och jag har massor av kul saker på gång! Allt från köksrenoveringar till roliga jobbprojekt. Det ska bli KUL att kavla upp ärmarna och ta tag i 2018! Har nog aldrig känt mig så positiv inför ett nytt år tidigare.

Jag och Roffe – som bitvis helt vettskrämd av höjderna.

 1. Jag måste bara säga att du är en så stor inspiration för mig. Jag har lyssnat på eran podd i säkert två år och jag kan lyssna om avsnitten flera gånger. Har nyligen gjort slut med min pojkvän vilket har varit extremt jobbigt. Eran podd har funnits där för mig som en bästa vän kan man säga! Skulle vara väldigt ”roligt” om ni kunde ta om lite om att vara hjärtekrossad. Vad ni har gjort, hur många gånger ni varit med om det osv… :)

 2. Anna skriver:

  Härligt! Var är tröjan ifrån? Älskar den!

  1. Hej Anna! Och tack! Den kommer från Anine Bing, men är i alla fall ett år. Kram. Jennie.

 3. BeritG skriver:

  Gott Nytt År önskar jag dig också!! Hoppas 2018 blir ett riktigt fint år för dig 😃

 4. Å skriver:

  Heja dig Jennie! Mysig blogg och kul podd! Lycka till med allt nytt du tar dig för:)

 5. Sara skriver:

  Vad härligt! Jag glädjs med dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..