Joshua Tree

Det är ett väldigt speciellt ställe, Joshua Tree. Inte bara naturen, utan också det lilla samhället där alla lever livet i sin takt. Närliggande Pioneertown är (eller var tänkt att vara, i alla fall) en bebodd filmkuliss som grundades på 40-talet. Det är en väldigt bisarr upplevelse att kliva runt i denna vilda västern-pastisch. Men där ligger Pappi & Harriets, en bar som kommit att bli något utav ett landmark. Revben och öl och liveband. Det är värt ett besök!

Titta! Ett Joshua-träd!

Vacker.

SE SÅ FINT!

Det finns mycket kul och snygga/mysiga/fula/konstiga airbnb här ute att hyra och det är verkligen värt en natt om man är på resa i Kalifornien. Eller kanske en dagsutflykt från det något mer tillrättalagda Palm Springs som ligger en halvtimma bort.

 1. Frida skriver:

  Hej Jennie,

  Vet du vad modellen på dina Levis jeans heter? Superfina!

 2. Ellen skriver:

  Jag har en fråga: Varför svarar du aldrig på de få frågor som ställs bland kommentarerna här?

  1. Hej Ellen! Jag svarar i den mån jag hinner och kan. Om du går tillbaka och tittar har jag svarat på de allra flesta kommentarer jag får. Kram. Jennie.

 3. Ser helt fantastiskt ut i Joshua Tree! Vet inte om du har nämnt det redan tidigare men vad har du för kamera och objektiv? Blir så snygga bilder med den.

  Du är grym, keep on rocking!

  1. Hej Evelina! Dessa bilder är inte tagna med min kamera, utan med en kompis. En Contax 645, tror jag. Bökig sak!

   Kram. Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..