Gåshud!

Måste bara NÄMNA Oprahs otroliga Golden Globes-tal. Det var inte bara budskapet eller sakerna hon sa (allt var såklart spot on), utan även hur hon LEVERERADE det. Såna här tal lyckas bara amerikaner med. Får jag för mig. Att bygga upp till nåt sorts crescendo som framkallar gåshud the size av en puckelpist. Får folk att ställa sig upp med nävarna i luften och skrika. Det är inte konstigt att folk börjar valla för att Oprah ska bli president. Sen är frågan huruvida det är en god idé att ha ännu en icke-politiker i Vita Huset, men låt oss inte förstöra festen med sånt prat riktigt än.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..