Inredningsreportage!

Missa inte senaste numret av The Way We Play! Där finns en intervju med mig och några bilder från mitt hus med.

Och också några bilder från mitt nuvarande kök, som alltså ska rivas ner om bara några DAGAR. Är så otroligt peppad på denna renovering! Och ni får så klart hänga med i detta (förhoppningsvis hanterbara) kaos.

  1. Spännande!! Gillar dina inlägg om inredning!

  2. Så spännande att se din kommande köksrenovering. Skall själv sätta igång med en sådan men jag har inte kommit mer än till planeringsstadiet ännu. Skall följa din renovering med spänning, kanske rentav ger mig lite nya idéer.
    //Berith

  3. Anna skriver:

    Åh, mer inredning! Love your style! LA-guide – det hejar vi på!

  4. åsa skriver:

    Men är inte det bara ett onlinemagasin?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..