Besök på Violet Grey

Innan helgen tittade jag förbi Violet Grey. Jag är ju så väldigt förtjust i den butiken. I konceptet! Branschens bästa stylister och makeup-artister tipsar om sina favoriter och alla finns samlade här. Är det en speciell läppstiftsfärg som är á la mode för säsongen är det enbart den färgen som säljs, inte hela kollektionen. Och så vidare. Blablabla, ni har hört det förut, så klart.

Hursomhelst är detta en konstant favorit i mitt badrumsskåp, gel foundation från Chantecaille.

Är BESATT av olika väldoftande och återfuktande kroppsoljor. Denna ska alltså vara bra!

Och den här ansiktsmasken flyger av hyllorna just nu! Och den ska, enligt tjejen som jobbade på Violet Grey, vara otrolig.

 1. Jag vill inte sluta lyssna på podden, har heller aldrig sagt det, bara gett lite feedback. Sen behöver man inte lyssna om man inte vill, helt ok! Men älskar som sagt jennies stil, och sätt överlag. Tycker även att de senare avsnitten är suuuuuperbra!!!!!! Borde vara okej att ge lite feedback har vart tydlig med att jag absolut gillar jennie och det hon gör! KRAM

 2. Anna mm, tror Karin är en stor tjej och hon hade nog inte varit kompis med Jennie om hon kände som ni. Tycker att det är magstarkt att döma hur andra vänskap är/verkar. Jag ser det som Karin kommer ut med lustigheter de båda skrattar åt. Känner man varandra väl är det normalt att ”gå vidare” i samtalet. Behövs inte att man säger ” aha du känner så”. De är inte varandras terapeuter.

 3. Jennie behöver inte svara på kommentarer. Hur kan man kräva de? Move on. Klanka inte ner på Jennie. Det gör mig tokig… #leavejenniealone

 4. Hah, folk är ju roliga, som att du bett om råd? Om man inte gillar så måste man inte läsa/lyssna/följa. Jag gillar dig skarpt och är otroligt impad och inspirerad av hur du hanterar livet. Hejja dig!💪❤

 5. Hej jennie! Måste bara säga att jag 1. Älskar och inspireras så mycket av din skandinaviska minimalistiska med ändå la-influerade stil. Har så lätt att ta till mig av dina vettiga åsikter, tankar och värderingar likväl som tydliga stiltips och skönhetstrick! On ön vi har helt olika plånböcker gillar jag att leta godbitar på tradera eller liknande. Du är i mina ögon en hälsosam kvinna på långa vis, en förebild!

  Lyssnat på varje avsnitt av podden och gillar den verkligen! Vill dock inte att ni ska växa ännu större för vill ju lite ha dig och Karin för mig själv lol;) det är bara en liten feedback som jag har tänkt på och börjat hänga upp mig på de senaste månaderna. Ibland känns det som att du inte är så intresserad av det Karin säger, utan hela tiden ska gå vidare och referera till dig själv. Gör själv likadant och är väl därför jag irriterar mig. Tänkte bara säga som lite feedback. Men försök lyssna mer, ställa någon följdfråga. Menar absolut inget illa och älskar dina historier!

  KRAM HA DET FINT!!!!!

  1. Håller med. Gillar er båda skarpt, men känns som att Karin bjuder på sig själv mycket mer och då blir lättare att ”håna” av dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..