Och renoveringen är IGÅNG!

Så är det måndag! Och köksrenoveringen har officiellt dragit igång. I morse stektes de sista pannkakorna på ett tag. Hädanefter blir det mikromat i det provisoriska köket i källaren. Vardagsrummet har förvandlats till något sorts allt-i-allo-rum där vi numer också har kylskåp. Och redan nu känner jag hur stressnivån har höjts. Gah! INTE optimalt på något sätt, men jag hoppas att det kommer gå HYFSAT snabbt. Som att någon renovering någonsin i historien har gjort det… Jaja, det är i alla fall spännande!

Notera för övrigt lampan framför kylskåpet! Den letade jag efter länge innan jag hittade den i en flummig vintage-butik i Las Vegas. Den kom också idag. Bättre bild utlovas snart!

  1. Hanna skriver:

    Vad är den megastora växten för sort?

  2. Elin skriver:

    Vart är din jättefina golvlampa ifrån? 😄

  3. Åhh, vilken fin lampa!!

  4. Det ser väldigt mysigt ut, även med kylskåpet. Hoppas på smidig renovering!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..