Pink’s Hotdogs!

På La Brea ligger en av Los Angeles mest klassiska restauranger. Om man nu kan kalla en korvmoj för restaurang. Oavsett dag eller tid på dygnet slingrar sig alltid en milslång kö runt hela kvarteret. Och ända sedan mitt första besök till LA har jag undrat varför – men aldrig orkat undersöka det själv.

Fram tills i helgen, när jag av en slump gick förbi och det plötsligt inte var någon kö. Alls!! Jag och några vänner tog tillfället i akt.

Och utlåtandet är: Don’t bother. Om ni inte vill bli så mätta att ni inte kan sova. Jag hade mardrömmar om den här. En kokt med mos och räksallad och ketchup och senap trumfar chili cheese!

  1. Anna skriver:

    Hej! Tack för ett himla roligt avsnitt på bläckan! Angående det ”medicinska innehållet”: såna jobbiga magproblem beror ofta på en bakterie faktiskt! Det var inte superlängesen man kom på det här, men skönt att i många fall kunna bota patienten från sin ”stressmage” med antibiotika! Så håller tummarna för att det är så för dig med:) /Anna, underläkare

  2. Måste säga att den med ost ser ju gudomligt god ut… men kan tänka mig att det blir lite mycket :)

  3. Currently, when you initially set up GSA Internet search engine Ranker, the
    folder with the Validated” site checklists is entirely empty.

  4. Frida skriver:

    Hej! Du har sååå snygg stil. Kan inte du sätta ihop ett kollage med lite olika outfits som finns i butik nu? Gärna prisvärda saker :) får alltid så bra inspo av dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..