Härlig helg!

Så är det söndag kväll och helgen går mot sitt slut. En trevlig sådan! Det har varit fint väder och renoveringen har inte drivit mig till vansinne – än.

Men jag har också försökt hålla mig borta från kaoset. Igår åt jag brunch och tog in den intressanta scenen på Chateau Marmont. Här vill alla liksom se ut som att de inte ser ut som alla andra. Som att de bor på east side och att deras kläder är vintage. Men i själva verket är allt Saint Laurent. Folk tycker att alla hipsters i Silverlake är posörer, men här poserar man ändå som de påstådda posörerna. Hursomhelst. Det är alltid superhärligt att sitta här!

Och på kvällen mötte jag upp dessa fantastiska kvinnor: Karin, Mini och Izabella. Och åt en riktigt trevlig middag på Pace i Laurel Canyon.

Och idag var vi hemma hos Issa och Filip och grillade och badade. Härligt med helg!

  1. Sussi skriver:

    Lyssnade just ikapp på podden och måste bara säga att jag får sån lust att separera när jag hör dig prata om ditt liv!😂 Massa fri tid, dejta, träna, dricka vin och resa! Skämt åsido (är rätt så lycklig faktiskt😉) så verkar ditt liv verkligen fått ett uppsving sen separationen. Förut tyckte jag lite synd om dig – alltid ensam med allt när Filip härjade nånstans i typ Jerusalem. Nä – din tid är NU Jennie! Ingen behöver behöva dra hela lasset själv och nu verkar det som du verkligen tar igen allt! All lycka till dig! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..