Kosthållning på spel!

Att leva utan kök som jag just nu gör, utmanar kosthållningen något. Två veckor in längtar jag redan ihjäl mig efter något så enkelt som att tassa ner på morgonen och sätta på en panna kaffe i köket. Äta en god och hälsosam frukost i lugn ro. Det låter som en så banal sak, men betyder faktiskt ganska mycket för, jag vet inte, BALANSEN. Nu blir det flingor med mjölk i sängen tillsammans med ungarna, vilket faktiskt också går helt okej. Sovrummet ser dock ut som en sjukstuga med sjutton olika glas och flaskor på sängbordet. Äppelskruttar och gamla rester. Hade man inte vetat annorlunda hade man kunnat tro att en sjuhelvetes influensa utspelat sig där.

Och det blir mest hämtmat till middag. Vilket också funkar bra, men kanske inte alltid är så NYTTIGT. Men däremellan smiter jag iväg och äter lunch på något hälsosamt ställe. Som Sage, en klassisk veganrestaurang i Silver lake med otroligt goda bowls och sallader på menyn. Inte bara denna acai bowl som jag ständigt återvänder till. Men också den.

  1. Not just that yet you likewise know specifically ways to make use of GSA Online search engine Ranker to obtain the maximum amount
    of confirmed links per min conveniently.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..