Sports Day!

I helgen var det Super Bowl och Ilse och Tages förskola är väldigt bra på att göra allt, vad som helst, till ett event. De har dekorerat för Alla hjärtans dag sedan i början av januari. Varför inte, tänker jag. Barn älskar ju att fira saker.

Så i fredags var det ”Sports Day” på skolan och alla skulle ha på sig någon sorts lagtröja. Jag försökte först hitta tröjor på nätet att klicka hem, men det fanns inget i rätt storlek som kunde komma i tid. Istället googlade jag som en dåre tills jag hittade en sportbutik i Highland Park som skulle ha ett hyfsat utbud. Det var utplockat även där, och jag letade febrilt mellan tröjor med lag och spelare innan jag kom på: Vad vet jag om de här spelarna egentligen? Det känns ju som att halva NFL består av galningar! Och jag orkade inte googla och reda ut vem som var vem precis där och då. Så det blev ett par generiska LA Rams tröjor till slut.

  1. Dea skriver:

    Generiska tröjor? 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..