Köksuppdatering!

Det här ser kanske inte mycket ut för världen? Men! Stommarna är på plats, golvet är lagt. Spottar är installerade och nya ljusknappar uppe (en så LITEN detalj kan tyckas, men som gör så mycket, ni ska få se). Och idag var de här och gjorde mallar för marmorskivorna. Lördag, är det nu sagt att det ska vara klart, vilket jag BETVIVLAR. Vilket delvis är mitt eget fel eftersom jag smittat halva gänget med influensa. Men vi får se! Gabriel, som är byggledare, är en magisk man. Jag litar på honom.

  1. Så kul att följa detta! Såg reportaget för TWWP igår…otroligt fint. Vilken fingertoppskänsla du verkar besitta. heja! Din blogg är ett fint space i cyber, gillar speciellt interior och mat/bak-tipsen. Tummen upp. Och stil!

    Thanks for sharing!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..