The secret’s in the sauce!

Det är frustrerande, tidskrävande, jobbigt – och kul! – att renovera. SÅ mycket saker att ta ställning till. Bortom vilken färg köket ska ha. Var ska man lägga sömmen på marmorskivan så att den syns minst? Var ska avfallskvarnsknappen sitta och hur ska den se ut? Hur många spottar behöver jag i taket? (Typ INGA, jag hatar spottar!)
Och så tittar man runt, googlar och besöker butiker, hittar saker man gillar och funderar en stund, tröttnar och hittar nåt annat. Beställer nåt, får veta att det är för lång leveranstid, får kompromissa med nåt annat som ibland är bättre och ibland sämre, men bara får FUNKA.

Men det är VIKTIGT med detaljer. Som ljusknappar. I samband med renoveringen byter jag ut alla vita gamla plastknappar i huset mot dessa. Vintage-knappar med dimmer som matchas med en svart metallplatta. Dessa sitter snart i mitt kök – och i resten av huset också.

Dessa handtag blev det inte, när jag besökte Rejuvenation häromdagen, en av mina absoluta favoritbutiker, men snarlika mässingsvarianter! Jag älskar den affären. Vår smak går hand i hand.

  1. Älskar den lampknappen! Vi har ett gammalt farmhouse i CT och har satt in liknande, fast plattorna är i mässing, överallt! Älskar’t! Ska bli SÅ spännande att se det färdiga resultatet!!

  2. Natalie skriver:

    Jennie! Kan inte du göra en uppdaterad LA-guide strax? Gärna med extra fokus på ditt området som verkar så otroligt mysigt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..