Jag, idag!

På Sunset Blvd, utanför en spritbutik som jag har luddiga minnen av att jag en gång besökte på väg från krogen och upp till en efterfest i Laurel Canyon. Jag tror att det var för 8 – 9 år sedan, och det var mina kompisar Vince och Alex som tog det onyktra beslutet att vi skulle summera kvällen hemma hos dem. Det var på den tiden när man orkade vara trött dagen efter. Vi stannade till i den här butiken och ryckte ett sexpack innan vi åkte dit upp.

I sneakers från Adidas, jeans, Levi’s och tisha, Saint Laurent. 

 

 1. Monika skriver:

  Passande skylt i bakgrunden :)

 2. Mikaela skriver:

  Undrar också vad modellen på jeansen heter? Skitsnygga!

 3. Malin skriver:

  Älskar jeansen!

 4. Joanna skriver:

  Vad heter modellen på dina ursnygga jeans?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..