Köksuppdatering – nästan klart!

Köket är några dagar försenat, och det kan jag väl leva med. Så länge det är dagar det handlar om och inte veckor. Men faktum är att jag är riktigt, riktigt, riktigt trött på att sitta och häcka i sovrummet, äta middag i soffan. Tillbringa all ledig tid i lekparken för att det är en enda röra här hemma. Men nu hoppas jag att det kommer vara klart på onsdag.

I helgen satte de in marmorskivorna. Och började med handtagen. Golvet är redan lagt, som ni ser!

Och idag installerades kranen (inte med på bild!), lampor och ljusknappar. Den gamla spisen sattes in, eftersom den jag beställt är ett par veckor försenad. Men det BÖRJAR likna nåt, i alla fall!

 

 1. Emsan skriver:

  Vilken fingertoppskänsla du har, köket ser superfint ut med luckorna, bänkskivan och golvet! Vill du lägga ut fler bilder på det färdiga resultatet?

 2. Emsan skriver:

  Vilken fingertoppskänsla du har, det ser superfint ut med luckorna, bänkskivan och golvet! Vill du lägga ut fler bilder på det färdiga resultatet?

 3. Monika skriver:

  Kanon!! har du varit pa OC-Mix har i Orange County, off the 405,, en verklig skatt.. kan verkligen rekomendera for dig. Basta Inrednings affarerna jag vet pa ett stalle tom. battre an RH..
  Du gar fran en stor affar med bara Danska mobler, till nasta med hyper design $$$$$..till nasta som ar lite vintage kolla up det vetja!

 4. Nonetheless, GSA Internet search engine Ranker is still the best tool for
  automated link building as well as it can achieve incredible
  outcomes if used appropriately.

 5. Mira skriver:

  Vad heter marmorn som du valt, ser verkligen jättefint ut?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..