Hej Mamas!

En egen blogg. Det var ett tag sedan sist och det känns onekligen lite nervöst. Som när jag skulle göra min första direktssändning från en skolgård vid skolstarten och var helt säker på att jag skulle svimma, eller åtminstone skrika ”kuken” när kameran började rulla. Det gjorde jag inte då, och lär väl inte göra nu heller. Eller gjorde jag just det? Hoppas ni har lite tålamod så här i början. Säg vad ni vill ha mer eller mindre av så får vi se hur det utformar sig. Inleder med en bild från min matlagning denna barnfria vecka då dieten kan bestå av guacamole, bara, om jag känner för det. Vilket jag gjorde. Detta är mitt bästa guacca-recept.

Guacamole grandios!

2 mogna avocados

1 lime

2 vitlökslyftor

0,5  färsk jalapeno

En halv kruka koriander

En söt körsbärstomat

salt och ev svartpeppar

Gröp ur avocadon, finhacka jalapenon, riv vitlöksklyftorna, pressa över limen, släpp ner tomaten och mortla, ej stavmixa, tills Guacamolen fått en lagom klumpig konsistens. Smaka av m salt och peppar. Himmelriket!

 1. Alice skriver:

  Vad roligt att du börjat blogga igen! Det ska bli jättekul att följa dig. Önskar bara att din och Bergs pod kommer igen! :)

 2. Millis skriver:

  Åh underbara Jenny! Ja, jag har nog en liten woman-crush på dig så här lite avlägset. Tycker du är smart, rolig, påläst (alltid) och vacker och den enda orsaken till varför jag ibland rattar in TV4. Ska bli väldigt kul att följa din blogg :-)

 3. Ellet skriver:

  Jag har alltid gillat dig på TV och nu när jag läser det här gillar jag dig ännu mer – som person! Hah!

 4. Pamela skriver:

  Så kul att du börjat blogga! Njuter för fullt när intelligenta kvinnor som du skriver, så det ska det ska bli roligt att följa dig!

 5. Karin skriver:

  Va roligt att du har börjat blogga, ser fram emot att få följa dig :)

Comments are closed.

LOADING..