Glaskross och vitrindrömmar.

Det ryktades om att Eddie Izzard ”inte var riktigt färdig” med föreställningen igår. Jag skrattade hela tiden. Det tyder möjligen på bristande intellekt men jag älskar hans dialoghumor som ger vansinniga vinklar på tillvaron. I framtiden kommer jag alltid att gå i kyrkan och tänka på ”Steve God”. Iklädd dykardräkt.

I övrigt:

Slog nyss sönder en gul karott som är värd ingenting men som tant Margit serverade inlagd strömming i långt innan jag var född. Nu är alltså både tant Margit (sedan länge) och karotten borta. Jag vet att glas är förbrukningsvaror och att det tingliga inte skall begränsa vår lycka, men skit också. Den var fin att lägga köttfärsbiffar och fick mig att tänka på en annan tid och andra liv som också är en del av mig.

Träffade på geniet Hanna Hellquist igår. Hon visade bilder på sin katt. Jag talade om att jag älskar mina katter lika mycket som jag älskar mina barn. Detta uttalande har jag haft dåligt samvete över hela natten. Kan det verkligen vara så? Jag tror inte det.

Surfar frenetiskt på bokskåp. Har i två års tid drömt om antika vitrinmöbler att stapla böcker och vackra saker i. Det enda jag hittar just nu är mycket, mycket stort.

Nu ska vi gå på Stadsmuseum och får reda på hur människorna levde i kvarteret Svalan på 1600-talet i Stockholm. Sen ska vi äta glass på 18 smaker. Alla är införstådda med att museibesöket är en förutsättning för glassen. Allt enligt min barnuppfostringsprincip. Lite kruskakli före sockervadden gör mamma gladare!

Stort fint skåp. 

 

 

 1. m. skriver:

  Kolla in fina gamla medicin-skåp! De är inte alltför stora och kan komma med spännande dofter! Vårt luktar fortfarande gammal tandläkare, men bara ur luckan som vi nästan aldrig öppnar.

 2. Älskar också mina katter väldigt mycket. Tyvärr så förlorade jag min favorit katt för drygt en vecka sedan. Tur att man har fler. Varför lägger du bara ut bilder på ena katten? ;)

 3. Eddie var klar. Jag skrattade så jag hade träningsvärk i mage och kinder efteråt men DET kanske säger mer om min fysiologiska status än om hans manus…

  Jag kommer hädanefter alltid att se hästdressyr ur ett helt annat perspektiv…

 4. A-L skriver:

  Jag var också på Eddie Izzard igår. Jag skrattade så mycket så jag knappt fick luft. Så bra föreställning, inte ofärdig tyckte jag. Kanske mitt intellekt det är fel på med förstås.

  1. Aldrig fel på ditt intellekt! Vi har nog rätt!

 5. Marie skriver:

  Men Jenny, tant Margits karott kan du väl limma ihop? Den får du inte slänga!

  1. Den gick i för många splittrade småskärvor. Dessvärre…kanske får försöka ändå.

Comments are closed.

LOADING..