Äntligen helg!

Detta är en mycket efterlängtad helg. De små, som inte längre är så små, kom just hem från ridning, kompisar och pappavecka och solen skiner milt på gatan utanför (och på Grönans nya attraktion som sticker upp som en gyllene krona) och vi ska FIRA! Vi firar att olika tv-program är i lycklig hamn, att makens turné Strömstedt och Freud blev en succé och var slutsåld in i sista föreställningen i onsdags (Niklas och Per kommer dock tillbaka en sväng i höst om ni är sugna). Att vi har fått en ny köksfläkt och äntligen kan steka utan att drabbas av Lützendimma i hela våningen. Så det blir fläskkotletter från Nibble gård med sparris och en rökt majjo med inspiration från Tom Sjöstedt i morse. Också min svaghet chips förstås. Vinägerchips med holidaydip. Den enda verkligt delikata kombinationen!

Och i helgen ska jag inte jobba ett endast endaste dugg. Det var så länge sedan jag slapp jobba en hel helg att jag inte vet vad man brukar göra. I morgon är det dock dansuppvisning. Det ser jag mycket fram emot. Vad ska ni göra?

 1. Ia skriver:

  Har för första gången gått in på din blogg, läser, skrattar, ler och blir bara glad av att vara här. Men allt jag kan tänka på nu är; vilken underbar katt! Jag vill ha henne eller honom. Du kan få mina odågor istället ;-)

  1. Jag är helt säker på att dina odågor är helt fantastiska, men jag har några veckor i sommar…:-)

 2. Elin skriver:

  Tack för en helt underbar blogg. Så opretto och normal – skönt i en värld där allt förvrängs och förhärligas! Fortsätt såhär tycker jag :)

 3. Ulrika skriver:

  Ja du, jag ska vara hemma och ta hand om mina hostiga barn för femtioelfte helgen den här vintern/våren. Jag håller på att bli galen på alla baciller och virusar som attackerat oss de senaste månaderna. Vi hade tänkt åka ut i skogen och mysa, nu blir det hostmedicin och barn-tv (det enda som kan hålla tjejerna någorlunda stilla så att hostan inte blir ännu värre) för hela slanten istället. Men vilket immunförsvar de bygger upp ;)

  1. Åh, den där tiden försvann utan att jag tänkte på det. Plötsligt var barnen bara inte sjuka längre, och plötsligt sov de på nätterna och inte har man vett att vara tacksam längre än den vecka det tar att återhämta sig fysiskt efter all sömnbrist. Men det finns kvar där inne, känslan av att befinna sig i ett snorigt ekorrhjul, får skriva om den någon dag. Hej dig!

Comments are closed.

LOADING..