Vannas vinnande tårta!

Det blev en snabbtårta. Kladdkaka i långpanna. Megastor sats med phillyfrosting och jordgubbar så att vi kunde äta upp hälften och sedan må illa. Nioåringen nöjd. Tydligen pågår någon sorts inofficiell tävlan om vilken tårta som äts upp först. Allt med mycket choklad vinner alltid, hävdar tolvåringarna som minns sin gamla skola. Jag hävdar att jag vägrar tävla men lovar att rapportera hur många som åt i morgon.

Annars stressig dag idag. Plåtade byline för roligt kommande jobb i Expressen. Telefonmöte för roligt kommande jobb för TV4 i Almedalen. Stressade till en antistressbehandling. Borde ha suttit på mitt arsle framför datorn hela dagen men det så att säga sprack och jag skyller allt på skolavslutningshärvor. Nu bara en kvar.

Har i alla fall lyckats lösa sommaplaneringen med mitt ex och det utan att ett enda hårstrå rök. Vi blev liksom tvungna att klappa oss själva på ryggen för att vi är så mogna och snälla och glada. I morgon ska vi äta lunch tillsammans med alla barnen och fira sommarlovet.

Vad har ni för planer för sommaren?

  1. Voni skriver:

    fin tårta.
    Jag föredrar mer bakning och mys!

  2. Grattis till att du och exet fått ihop sommaren, det är inte alltid det lättaste. Mina barn är hos sin pappa i fyra veckor så jag fyller ut tiden med att vara hundvakt. Tänker att jag lätt kommer vinna beach 2013 efter alla hundpromenader :)

Comments are closed.

LOADING..