Bröllopsdag.

För exakt två år sedan var vi nygifta och betraktade rusigt vår familj och alla våra vänner avnjuta en fantastisk bröllopsmiddag hos bästa KristinBomans i Trosa. Vi satt i en egen värld och njöt av att det fanns en sådan uppriktigt kärleksfull stämning i rummet. Möjligen var alla lättade över att två frånskilda överåriga äntligen var i hamn. Säker var det att alla vi älskade och brydde oss om var på plats, lagom vinberusade och verkade ha väldigt roligt.

Den kvällen uppfyllde alla mina förväntningar och lite till.

Idag har vi firat genom att lyssna på ändlösa sommarprat bland annat Sarita Skagnes (Missa inte hennes historia som sätter våra priviligerade kvinnoliv i perspektiv), äta mycket god mat och inviga en ny utemöbel. Det var exakt vad vi hade lust med denna bedårande sommardag.

Ps. Bröllopsklänningen och tärnklänningarna kom från Zetterbergcouture . Therese som står bakom märket är ett geni.

 1. Anncha skriver:

  Det finaste minnet från den egna bröllopsdagen – förutom det mest självklara – var just bröllopsmiddagen. Att alla ens nära och kära var där. En del långresta. Önskar dig en fin kväll idag också

 2. Susjos skriver:

  Wow! Vilken klänning! Så fin :) Jättefina foton! Stort Grattis till er!! ♥

 3. Eva skriver:

  Grattis! Så fina ni är och var.

  Men nog är en av bilderna spegelvända eller byter Niklas sida på sin ”silvertand” ibland…? (hehe)

  Kram !

 4. Elin skriver:

  Grattis på bröllopsdagen! Vilken fantastisk klänning du hade!
  Jag ville mest bara säga att jag gillade ditt sommarprat, jag var tvungen att stryka min sovande bebis över kinden trots risk för att hon skulle bli störd i sin sköna slummer när du beskrev ditt lidande varje gång dina flickor inte är hos dig. Det är min värsta tanke, i det närmaste otänkbar, att min Siri skulle vara varannan vecka med en annan kvinna och sin pappa. Nu är jag lyckligt lottad med en kärleksfull relation med min babydaddy men man vet ju aldrig vad livets vägar leder så att säga. Det var starkt för mig iallafall.
  Det var även kul att höra att di gått i högstadiet här i Sundsvall! Undrar om det var på samma skola som jag gick i, jag fick den känslan! Hagaskolan?
  Ha en trevlig dag!
  Elin

Comments are closed.

LOADING..