Vilken stad ska jag ta?

Det blåser 8 m/s nordligt.

Vad säger ni? Hong-kong eller Acapulco?

 

  1. I hong kong är cykling förbjudet i stora delar av staden så det passar väl cykelhatare som du bäst. Dessutom ser man inte så hårt på piratkopiering, det passar väl också dig som stjäler andras material i dina nyhetsinslag

  2. Hong Kong it is ;)

  3. Acapulco helt klart. Det andra är också fint men det blir lite blekt. Om nu någon bryr sig om min åsikt. Haha! På tal om ditt förra inlägg om vem man hade med sig på förlossningen. Det var min sambo och en massa annat folk men där var en barnmorska som hette Mona. Vid varje värk sa hon att jag skulle bestiga ett berg och så sa hon upp på berget, upp på berget, upp på berget, lite som en ramsa. När värken klingade av så sa hon åååå så neeeeer för berget. Det låter hokus pokus men gud vad det hjälpte mig. Hon var fantastisk. Tänk så kanske hon läser detta? Haha!
    Ha en härlig dag!

    http://blogg.alltforforaldrar.se/mamsijosefin/

  4. Go for Hong Kong!

Comments are closed.

LOADING..