De som vågar..

Jag hyser alltid en stor beundran för entreprenörer. De som vågar tro på en ide, investera, jobba järnet och här kommer det – misslyckas ibland. Själv har jag vågat en massa saker i mitt yrkesliv men konsekvensen av en dålig insats har bara varit en stukad självkänsla och möjligtvis lite färre jobb, ingen ekonomisk katastrof eller intecknade hus.

Leana på bilden flyttade till USA, satsade och nådde framgången. Först startade hon en firma som bedriver låtsas rättegångar, mock-trials, dit man kan komma och förbereda sig inför ett mål i riktiga rätten.

Sedan betämde hon sig för att bli etta på amerikanska dans-billboard och blev det. Sex låtar hade hon där innan hon ville vara mamma på heltid med sina tre barn.

Nu har hon precis lanserat kidsinthehouse.com där hon har samlat USAs samlade expertis, de allra bästa, för att svara på frågor om allt från ägglossning till lära-sova och tonårstrots. Handlar det om barnuppfostran kan du välja åsikter från mitten höger eller vänster (opolitiskt men det finns extremer inom barnuppfostran som bekant).

Vore kul att höra vad ni säger om råden ur ett svenskt perspektiv.

Nu – jobba!

LOADING..