Stickad tröja.

20130810-103342.jpg

För att kommer över semesterslutångesten tog jag till det gamla ”shoppa bort dina besvär” tricket. Wham mohair från Acne. Pris – skitdyr.

Så nu har jag skaffat mig två härliga incitament för att jobba. Det första är finansiering. Det andra är luftkonditionering. På jobbet alltså. Lite för varm att bära någon annan stans.

För övrigt är stickade tröjor det bästa med hösten.

För övrigt. Fortfarande osminkad.

  1. AL skriver:

    Vackrast osminkad!

  2. Åh vad fin, vad kostar den?:)

  3. P skriver:

    För övrigt var ditt sommarprat nagot av de bästa jag har hört. Och jag hade höga förväntningar;) Vi var pa samma bröllop för manga ar sedan och da var du nagot av det coolaste jag hade sett (gravid, assnygg klänning) och du höll ett sa väldigt bra tal till brudgummen.

Comments are closed.

LOADING..