Det mest förbjudna…

Det mest förbjudna hette en bok av Kerstin Thorvall som gjorde stor skandal på 70-talet. Flera av er har säkert läst den men för er andra handlar den om en kvinna som i vuxen ålder gör revolt mot sin egen duktiga flicka och flyr man och barn för att bejaka sin egen sexualitet och livsluft. Med ett visst mått av ångest inblandat bör väl tilläggas.

Jag har fått förmånen att var med i Kerstin Thorvall bookclub som består av ett tiotal begåvade och mycket roliga kvinnor. Mycket roliga vill jag poängtera. Jag är den som har varit sämst på att komma så jag är ytterst tacksam att jag ändå får vara med på ett hörn av bokklubbens nya (hemliga) projekt. Idag var det träff med (hemlig) plåtning. Men i mellansnacket hamnade vi apropå Thorvalls unga älskare i en diskussion  om vad som i allmänhetens ögon är mest förkastligt: män som skaffar sig yngre kvinnor som älskarinnor och fruar, eller kvinnor som på samma sätt skaffar sig yngre män?

Själv lutar jag åt att vi ändå av gammal vana accepterar de äldre männens lust att byta ut sina fruar när de hamnar i ålderskris än tvärtom. Därmed icke sagt att det känns särskilt fräscht. Det är som med Robinson Robbans femhundra tjejer – det är ändå coolare att att ha en tjej och ligga med henne femhundra gånger än att ha femhundra tjejer en gång.

Kvinnor med ynglingar vid sin sida. Viskas det inte lite bakom ryggarna då?

Har någon en åsikt?

För övrigt har yngsta fått en ny gymnastikledare som är akrobat från Ryssland. Det låter mycket spännande.

För övrigt nummer två så tycker jag att wikileaks grundare Julian Assanges insats tillsammans med de Australiensiska komikerna i denna video är häpnadsväckande osmaklig. Har han inte annat att tänka på? Eller är det så tråkigt där han bidar sin tid på Ecuadors ambassad? Ok, det är dötråkigt på Ecuadors ambassad.

För övrigt tre. Jag bara skämtade om att något var hemligt. Återkommer snart med mer info om boken.

[youtubeplay id=”QWU6tVxzO1I” size=”medium”]

 

 

  1. Min bror är tillsammans med en 15 år äldre kvinna och jag är övertygad om att det tisslades och tasslades en hel del i början. Själv hade han gruvlig ångest och det dröjde månader innan han vågade berätta för våra föräldrar, då hade dom redan förstått.
    Sen ja. Vet ett par stycken trasiga tjejer som blivit tillsammans med sina manliga behandlare. Båda var ca 20 år äldre…

Comments are closed.

LOADING..