Stella McCartney.

En bild från i fredags med i alla fall överdelen av den fantastiska klänningen från Stella. Var min producent Henriks fantastiska glitter t-shirt (japp, den glittrade) kommer ifrån vet jag tyvärr inte. Men jag vet att jag alltid skulle vilja komma hem och det hänger en påse lyx på ytterdörren.

  1. Anna skriver:

    Asså, DU är ju assnygg (som alltid) men klänningen….nja… den är så ….glittrig….och man ser ju inte på bilden hur den ser ut, kort, lång etc. Plus att det ser lite ut som om du har fläck av ngt precis vid ena bröstet. Eller är det bara en skugga?! Nåja, detta kanske var lite för ärligt, men iaf, allt klär ju en skönhet som man brukar säga. Dock är jag övertygad om att det finns klänningar som gör dig betydligt större rättvisa. Hepp!

Comments are closed.

LOADING..