ps. Gul klänning.

På allmän begäran från i fredags. Klänningen kommer ifrån Jumperfabriken. Jag tillhör dem som anser att när det är höst har man höstkläder. Även när det är 24 grader varmt i solen. En polokrage kan inte vara fel den 8 september. En tjock stickad tröja måste få leva så snart höstlöven faller. Ut med sandaler, SHORTS och tunna linnen. Det positiva är dessutom att man tror att man är i klimakteriet pga av svettningar men inser att det bara är klimat-eriet. (Förlåt, kunde inte låta bli).

 1. Jennie skriver:

  Tack! Klänning beställd! :)

 2. Carro skriver:

  Tusen tack för infon om klänningen!
  Klart att man ska ha höstkläder nu trots klimatet eriet :))

 3. ANNETTE skriver:

  Snygg! Då säger jag ps. Röd klänning med svarta stövlar i förr förra veckans fredagssändning! Var hittar man dessa små pärlor? Du får börja med dagens outfit snart….!

Comments are closed.

LOADING..