Träningsdrömmar.

Jag tror att jag just hamnat i första träningsvackan efter sommaren. Det vore skönare att lägga sig och sova ett litet tag än att gå till gymet och öka insatsen. Mitt bästa sätt att få ny energi i det här läget har varit att surfa på träningskläder som jag ska köpa när jag är ännu lite bättre tränad. Meningen är att jag ska bli så inspirerad att jag drar på mig de noppiga svarta byxorna och det gula linnet som nu antagit en färg Sven Plex Pettersson skulle ha kallat dass och studsa runt en timme eller två nere i salen.

Det fungerar dock inte längre.

Jag vill ha nu.

Har ni några bättre motivationstricks?

Hot? Mutor?

 1. cissi skriver:

  Min bästa motivator är att anmäla mig till ett lopp, en tävling eller match som tvingar mig att träna så jag ska slippa genomgå det otränad. Jag var duktig och löptranade regelbundet hela sommaren eftersom jag skulle springa Midnattsloppet, det har inte blivit många rundor för mig efter loppet kan jag säga.. ;-)

 2. Anna skriver:

  Vill bara skriva att du så härlig och sund i allt du skriver. Dessutom toppen bra i nyhetsmorgon :) kram!

 3. Sara skriver:

  Jag kör 15 min pass hemma med Nike-appen med tanken att lite träning är bättre än ingen träning. Tröskeln att ta sig över blir mycket lägre om jag inte behöver ta mig någonstans för att träna, jag kan göra det i trosor och sport-bh och jag vet att det bara är 15 min.

 4. Hej Jenny! Hoppas allt är bra med dig.
  Mitt namn är Emelie och jobbar för Pretto PR. Vi skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig så tänkte därför höra om du har möjlighet att skicka iväg ett mail till praktikant@prettopr.com så vi kan ha fortsatt mailkontakt.
  Tusen tack på förhand
  Bästa,
  Emelie Pretto PR

 5. Cia skriver:

  Köpa ny skor OCH träningskläder som bara måste användas och boka in träningen i kalendern vissa dagar vissa tider och gå dit utan att fundera för mycket innan ; ) brukar kännas bra efter. Att hitta en träningsform som är rolig är också en fördel. Jackan var föresten döfin, den skulle jag vilja ha jämt…

Comments are closed.

LOADING..