Torsdagströttma.

 

Torsdagar tar aldrig slut. Jag har lärt mig att aldrig aldrig tacka ja till roliga fester, middagar eller ens en liten fika på torsdagar. Då har jag inte ens barn den här veckan. Nyhetsmorgon, redaktionsarbete med min egen show, hem och sova en kvart, krönikeproduktion, Nyhetsmorgonmöte och inläsning inför i morgon och som extra lök på laxen idag – TADAAAAAA – marängbak. Vi har ingen fredagskock i morgon utan istället, av en obegriplig anledning, ska Fritte, Steffo och jag laga maten. Jag lade mig så att säga på desserten. Blir nervös av att laga mat live upptäckte jag när jag kokade torsk i radio.

Marängerna blev – knottriga.

Får se om jag kan vispa till några bättre i morgon bitti.

Däremot slappa jag laga mat eftersom vi hämtade på bästa Kinakrogen i stan. Om ni är i Stockholm så måste ni gå till  Ho´s längst ner på Hornsgatan vid Hornstull och beställa följande: gamla fisken, mammas kyckling, nya bläckfisken och revbensspjällen. Om ingen fattar vad ni menar så fråga efter Manne och hälsa från mig.

Avslutningsvis. Heja AIK!

 

 1. LN skriver:

  Gott!
  Ni var ju jättebra på nyhetsmorgon!
  Kul när ni lagar mat!
  Lägg ut receptet på marängen Jenny är du snäll.
  Ps: Blev det nån äppelkaka sedan?
  Fantastiskt mkt äpplen just nu, så pajer är väldigt enkelt och göra och så gott….

Comments are closed.

LOADING..