Hoarding.

Jag undrar bara över en sak om just saker. Vi har just tömt ett av barnrummen som är ungefär som ett och ett halvt rum som ska byggas om till två så att även den minsta får ett eget krypin. Ett väldigt litet men ändå eget rum. Sex säckar med leksaker och urvuxna kläder har nu förpassats till 1. stadsmissionen 2.soptippen 3. lilla kusin Ruth 3 år.

Plötsligt framträdde ett riktigt trevligt rum. Luftigt, ljust och med vackra trägolv. En – tja – harmonisk plats.

Slutsats. VI HAR FÖR MYCKET SAKER. Jag börjar misstänka att samtliga i denna familj lider av någon form av samlarmani.  Det ligger skor, ytterjackor, torr tvätt, smutsig tvätt, väskor och framförallt böcker precis ÖVERALLT. Är detta vanligt? Hur har ni det hemma? Är det någon som kan tänka sig att dela med sig av hur det ser ut i era skåp och garderober. På hallgolv och i linneskåp. Både bra och tja, mindre sorterade, exempel efterfrågas.

Maila bilderna till jenny.stromstedt@tv4.se . Lämnar ni med adress (jag publicerar naturligtvis inte den) deltar ni i utlottningen av de färska böckerna Manne Forsbergs Pappalogi,  Malin Bergströms föräldrabibel Lyhört föräldraskap och Magnus Hedmans bok om hur man blir en bra idrottsförälder.

ps. Bonusfrågor med svar. Hur många My little ponies har tre flickebarn lyckats skrapa ihop på tolv år? Svar: 32. Hur glad blev Ruth när hon fick dem inklusive diadem, borstar och en hästmoped? Svar: JÄTTEGLAD.

  1. KG skriver:

    Hur glada blev Ruths föräldrar?

  2. Rekommenderar facebook gruppen Family living – the true story . Skapad av Lotta Sjöberg. En befrielse på många sätt.

Comments are closed.

LOADING..