Sukta.

Klicka på bilden för filmupplevelse.

Som liten var ett av de värsta brotten man kunde utsätta en kompis för att sukta. När alla andra hade ätit upp tårtbiten på kalaset satt någon kvar (sällan den alldeles för glupska jag) och skrapade långsamt av den gröna marsipanen från den intakta prinsesstårtbiten. Söndagar är jobbdagar för mig, i morgon kommer bland andra Özz Nujen och Sverigedemokraten Rickard Jomshof för att debattera, och barnen fick stå ut med sushi till middag istället för söndagsstek.

Det tyckte katterna var, tja suktigt.

 1. jannesh skriver:

  Det var det mest pinsamma program jag sett någonsin.Man kan tycka vad man vill om sd,men när Jenny samlat ihop Sveriges största sd-hatare enbart för att utföra vuxenmobbing på ett demokratiskt invalt parti ger det bara sd fler röster.Rickard Jomshof klarade sig galant,våra grannländers media har rätt när dom skrattar åt svenska journalister.

 2. Kronobergsgatan 711238STOCKHOLM

 3. Varför stöttar du svenskfientligt våld? svenskar mördas av muslimer i Sverige varje vecka och tiotusentals misshandlas och våldtas, rånas och kidnappas, säljs som prostituerade och slavar. Allt detta i våld och kriminalitet som riktar sig mot svenskar pga. deras etnicitet. Hur känns det att stödja detta Jenny?

 4. Anette skriver:

  Jag vill tacka dig men framför allt vill jag tacka Özz efter att ha sett ditt program ikväll. Hur f.. orkar han kämpa emot alla rötägg dag ut och dag in utan att knäckas? Jag försöker i det lilla att motverka rasism allt jag kan genom att alltid säga emot när inskränkta arbetskamrater, människor jag möter och faktiskt människor i min yttersta vänskspskrets pratar illa om invandrare. Men ibland blir jag så less och känner att det är hopplöst. Vad måste då inte Özz känna som får motstå skit offentligt?

 5. Ellenor skriver:

  De fick provsmaka va, bara att det kom inte med på filmen…

Comments are closed.

LOADING..