Lasagnelycka!

Jag vet att det är dötjatigt med bilder på mat men ikväll gjorde jag faktiskt den godaste lasagnen jag någonsin ätit. Receptet är hämtat direkt från Paolo ”Makaronen” Roberto. Barnen åt. Maken åt. Jag åt och katterna ville VERKLIGEN äta men fick bara provsmaka korven.

Paolo! Jag vet att du brukar håna mig för att jag av någon konstig anledning verkar förvånad när du lagar god mat, men ikväll är jag i chock. Kan lasagne ha så här mycket smak, konsistens och krämighet i ett? Kan lasagne göra en tisdagskväll så underbar?

Jag hade ingen morot och selleri hemma annars följde jag receptet. Serverades med en frisk spenatsallad.

Annars har jag idag tittat på filmen Linda Lovelace, ni vet porrstjärnan som gjorde en enda film ”Långt ner i halsen”. Jag minns Lovelace bok Skärseld som den första gången jag förstod något litet mer om hur människors sexualitet också är en industri. En tuff och obarmhärtig industri. Mer om det senare.

LOADING..