Lördag!

Nyvakna.

Som jag älskar lördagar!

Först och främst. Tack för era inlägg i byta dag frågan. Det är så spännande att höra hur alla har det. Funderar just nu mest på måndagar men det är många agendor som ska passas ihop så vi får se. Idag är en fixardag. Jag ska representera familjen på ett bröllop idag och inser att det är smoking som klädkod.

Jag har en smokingklänning som fungerar till min något mer utsvävande kroppsform för närvarande (jag har visst redan nämnt Fabriques lussebullar?) Tyvärr har jag tappat bort skorna till den. I detta fall har jag verkligen tappat bort dem. Annars har jag en dålig tendens att skylla på någon annan: VEM HAR TAGIT MINA SKOR! Jag tror mig ha ärvt detta beteende av min far.

I ett fall gick det så långt som att NÅGON MÅSTE ha tagit min kappa som jag dammsög hela hemmet för att hitta. I ett halvår gick jag och småsurade över den listiga kapptjuven som valde just den kappa som jag suktat efter längst innan jag tog mig råd att köpa den.

Problemet var bara ett. En dag hade kapptjuven hängt tillbaka kappan i garderoben. Bara så där!

Häromveckan hände exakt samma sak med ett par boots. De blev alltså STULNA, och sen, tja, sen hängde de i en kasse på klädstången i sovrummet. Bara så där! Jag är sjuk. Jag behöver hjälp.

Men de svarta pumpsen har jag tappat bort helt själv så nu blir det skoshopping.

Vill ni läsa vad jag tycker om porr och liggasåpan Paradise hotel kan ni läsa veckans Expressenkrönika här. Alltså – å ena sidan. Å andra sidan.

PS. Till de som undrade över gårdagens klänning på Nyhetsmorgon. Den kom från jumperfabriken.

 

 

 1. Helena skriver:

  Trodde först att det var Yohio på bilden. Ehhh….vet ej varför jag delar med mig. :)

  1. Jag har länge funderat på att färga hårtopparna men inte kommit mig för. Än.

 2. Cia skriver:

  Det är husspökens fel när saker inkl. kläder försvinner på detta sätt och sedan dyker upp igen. Finns ingen annan rimlig förklaring…

  1. AHH! Naturligtvis är det spöket. Nu vet jag;-)

 3. Ulrika skriver:

  Åh tack snälla, nu är klänningen beställd! Hoppas skorna och du har kul i kväll :)

 4. A skriver:

  Jenny – måste tacka dig för en blogg som innehåller lite mer än bara lösa tankar. Du skriver tänkvärda saker uppblandat med med vardagligheter. Precis så där härligt svenskt ”lagom”, vilket gör att jag läser, tänker, ler och begrundar. Trots att jag är under 30, utan barn, boende i mindre stad med ett helt annat tekniskt jobb så känner jag igen mig i mycket och ser fram emot dina inlägg. Ville bara berätta för dig att jag tycker du är himla bra! A

  1. Nu blev jag glad! Ska försöka blanda vidare och ge. Hoppas du hade en fin advent!

Comments are closed.

LOADING..