Lyxdag.

Eller i vilket fall lekte jag lyx på en fotografering där ordet naturligt var ersatt av glamour och vem vill inte ha lite glitter en tisdag i ett novembergrått december? 

Den första klänningen var en underbar skapelse av påfågelkaraktär. När vi var klara låg resterna som efter en kinesiskt plockad gås på golvet.

”Le 35 procent, max 45” sa den stilige och mycket positive fotografen som efter ett tag ändå erkände att han aldrig sagt ”NEJ, DÅLIGT!” till en stackars ovan modell som bara klarar 65 procents leenden.

Alla klänningar glittrade och gnistrade och den fortfarande stilige fotografen frågade vid vilket tillfälle jag skulle ha dem på mig i verkliga livet. Jag fick tänka efter. Funderar fortfarande på om ”Framför På spåret” var ett giltigt svar.

Eller när jag gifter mig med samma man en gång till. Resultatet ser ni i ett kommande nummer av tidningen Amelia. Efter det mötte en hel hög intressanta kvinnor vars livshistorier fick det att hisna i magen. Perspektivförskjutning är det nya svarta, helt enkelt. Sov gott!

 

 1. Ellenor skriver:

  Du är väldigt vacker!
  Tjusiga kläder!

 2. Anneli skriver:

  Men huuuur kan du ha så fin hy människa?? Vackra bilder helt klart :)

  1. SMINK! man kan dra av masken, ungefär som i W, om du var född när den serien gick på tv:-)

   1. Anneli skriver:

    V har jag sett en del i smyg när jag var barn ( född -80 ). Men har INTE i mitt 32-åriga liv ( fyller 33 den 20 dec, och fram tills dess är jag 32 ) hittat något smink som döljer ”årsringarna”. Men jag är inte missunnsam ;) Grattis till dig, och fortsätt stråla! Ha en fantastisk dag :)

 3. Maria skriver:

  Fina bilder! Men du är alltid supersnygg (inte bara på dessa bilder) just bara för att du OCKSÅ alltid är så smart, varm, intelligent och kul!

Comments are closed.

LOADING..