Kattklipp.

[youtubeplay id=”KIePsbJSS04″ size=”large”]

 

De säger att porren skapade internet och kattklippen är det som driver dess utveckling framåt. Ni har säkert redan sett denna film men som den frankofila kattant jag är kan jag se det hur många gånger som helst.

I övrigt: Trött dag. Trötta barn. Trötta grönsaker i kylen och en trött morsa som nu måste påbörja dagens arbetspass del 2.

A tout a l´heur.

ps. Bloggen har osannolikt nog blivit nominerad till Finest bloggawards i kategorin Kändisblogg. Jag är i chock eftersom den enda nominering jag någonsin belönats med är till Skolans lucia i Hagaskolan i Sundsvall och det berodde enbart på att hippa Malin B bestämde sig för att jag var en kandidat. Hur omröstningen gick kan jag tyvärr inte påminna mig:-) Om ni vill. Rösta här.

 

  1. Sara skriver:

    Nu har jag röstat på dig! Din blogg ar by far den mest lasvarda jag vet!

  2. Sandy skriver:

    Hej Jenny, vart kom den rosa tröjan du hade på dig imorse från? :)

  3. Maria skriver:

    Och det går att rösta en gång varje dag.

Comments are closed.

LOADING..