Hemmaman.

Man går upp mitt i natten och lämnar hela familjen snusande i sina sängar bredvid en massa katter som också snusar, eller snarare snarkar. Man sänder lite tv, flyger till en annan stad och jobbar lite till, flyger hem, jobbar lite på flyget och när bilen närmar sig hemma kryper det i hela kroppen av längtan. Där. Bor. Jag. Har. Ett. Hem. Så plötsligt sitter man i soffan, i mjukisbyxor bredvid en trettonåring som spelar Sims och hemmamannen (för dagen i alla fall) har utöver att rådda alla morgonbestyr också handlat och lagat mat. Sen efter maten behöver man inte ens plocka undan efter sig utan får landa framför Nyheterna och skriva manus till nästa dags jobb. Vi dricker thé och snicksnackar och två yngre sitter kvar vid bordet och får fnissattacker som ingen förstår men alla blir lyckliga av.

Jag är en sån hemmakatt.

För övrigt funderar jag på att klippa tillbaka håret till den frisyr jag en gång hade. En kort praktisk frisyr. Problemet är att jag tror att jag kommer att se ut som Robin Wright, eller åtminstone Miley Cyrus när sanningen ligger någonstans närmare, eh…

…min mamma.

 

 1. Sofia skriver:

  Klipp! Ja! Så sjukt fint med korta frisyrer på de flesta kvinnor. Nackar är snygga! Önskar jag kunde klippa kort, men har hår som inte riktigt funkar för det.

 2. amanda skriver:

  Är det verkligen kvinnligare med långt hår än kort har jag funderat på ett tag? Ja kanske om man passar i det, om hårt är välskött och om man är relativt ung. Annars inte. Finns nog inget kvinnligare än en kort frisyr på en kvinna. Tycker faktiskt att långt i från alla passar i dessa hästmansliknande frisyrer som bara hänger där i testar som cokerspanielöron. Inte snyggt! NÄ KOM IGEN TJEJER visa nackar, ansikte, öron och käklinjen. Såååå kvinnligt! SO GO JENNY!

 3. S skriver:

  Hej Jenny!
  Jag har en fundering och det vore intressant att ta del om dina erfarenheter i ämnet. Jag har sedan drygt ett år sedan varit tillsammans med en kille som har barn. Vi funderar på att flytta ihop, men jag är lite nervös för hur hans barn ska reagera. Barnet ger ibland uttryck av att inte vilja ha mig i deras vardag, även fast vi försöker göra allt som vanligt vad gäller rutiner och liknande när jag är där. Har du några råd på hur man gör en sådan här ihopflyttning bäst?

 4. LisaÖ skriver:

  Jag håller med marlene – har haft kort hår i hela tonåren och en bit upp i 20-års åldern. Snyggt, men att det skulle vara praktiskt förstår jag inte de som tycker att det är. Håret måste klippas ofta och dessutom stylas varje dag för att vara snyggt. Ingen tofs eller knut kan rädda en dålig hårdag. När jag ser Robin Wright kan jag dock inte annat än att bli lite sugen på att göra ett rejält klipp!

 5. AnnikA skriver:

  Jag älskar min RW-frilla, men jag har en med lite volym, hennes är så ….. platt. Du kommer att bli supersnyggare! Klart du ska klippa, det är ju bara hår, det växer ju ut vare sig man vill eller inte.

Comments are closed.

LOADING..