Vårnytt!

Det är vår. Några axplock ur min vårjobbgarderob…

Mamma var över och lånade lite kläder igår. Jag lyckades får henne att prova ett par svarta läderbyxor och hon var så smashing att pappa liksom hoppade till i soffan.  Hon ansåg tyvärr att det inte anstår en 70-årig kulturtant på konstresa till Chicago att bära dylika plagg. Det är bättre med Gudrun Sjöden. Men när hon såg ovanstående Jumperklänning fick hon något nostalgiskt i blicken och beordrade ett par platta ballerinaskor till för att fullända 60-talslooken. Längtar till det är tillräckligt varmt för ärmlöst.

Sirligt siden från Äkta som med fördel bärs till ett par svarta stövlar eller tjocka strumpbyxor och ett par brogues. Jag som är sju meter lång älskar lågskor och dessa införskaffades i Paris för ett par månader sen. Jag planerar att ha dem resten av livet. Därav skoblocken.

 

Lågskor också snyggt till ett par lösa kostymbyxor och en snygg vit skjorta. Androgynt är alltid på modet. Nu för tiden är allt alltid på modet.

Denna japaninspirerade jacka kommer från Greta och om inte mamma snor läderbrallorna tänkte jag ha dem till. Eller en svart pennkjol. Är just nu mycket förtjust i allt som är knälångt.

Den här klänningen från duktiga Maria Westerlind är något kortare men jag blir så glad av att bara titta på de skira blommorna att jag glömmer bort att jag visar halva låren. Älskar den! Funkar både med en liten pump (ska det vara plural-s där eller inte?), stövlett eller ballerina.

Om ni vill läsa något aningen mindre ytligt finns min lördagskrönika här. Den handlar om att slåss.

Glad lördag!

 

  1. Dendu skriver:

    Det är härligt med yta emellanåt! En fråga av ren nyfikenhet: Är det du själv som köper kläderna eller får ni något klädbidrag eller stylinghjälp från TV4? Ni måste ju se representativa ut, förmodar jag, så det vore väl rimligt. Trevlig helg!

  2. anna skriver:

    vart kommer den fantastiska klänningen i svart sirligt mönster ifrån!?

Comments are closed.

LOADING..