Bröllopsdag!

 

Idag är det tre år sedan jag gifte mig med mannen i mitt liv. Om jag visste att det fanns en gud skulle jag vilja kasta mig vid hens fötter och underdånigt och överlyckligt överrösa dem med kyssar av tacksamhet.

Shit! Pommes frites! För att använda ett uttryck som bevisar för trettonåringarna att jag är exakt så töntig som de vill att jag ska vara. Så här kan livet också vara!

(..och om någon undrar över näbb- och brudklänningar vilket jag verkligen hoppas att åtminstone någon enda gör eftersom jag älskar dem och förbannar att man bara kan ha brudklänning en gång i sitt liv (tja, två i mitt fall men nu är det verkligen stopp) – så kom de från bästa Zetterberg couture.)

  1. Grattis!! Ni såg helt fantastiska ut! By the way, kan man inte införa någon slags tradition så att man kan få ta på sig brudklänningen igen. Önskar jag fick skrida runt i min någon mer gång, men som det är nu skulle det mest kännas märkligt. Tänk om grannarna såg :-)..

  2. susjos skriver:

    Ni är såå fina! Stort Grattis på bröllopsdagen!!

Comments are closed.

LOADING..