Studieteknik.

Det blir en del läxor här hemma. Idag ville tre personer bli förhörda på engelskaglosor, franskaglosor samt hästens anatomi. Samtidigt. Till sist förbaramade sig sextonåringen över tioåringen som just nu blir förhörd med en utstuderad teknik. När hon svarar fel på glosorna får hon en spray med blomsprutan.

Katten sitter skräckslagen bredvid. Tioåringen har skrattfest mellan glosorna som jag misstänker att hon svarar fel på bara för att det är kul att bli blöt. Jätteblöt. I matsalen. På mattan.

Ändå är den största lyckan när alla hemmabarn har kul ihop.

PS. ff helt frälst av matkassekonceptet. Känner mig som en äkta (fejk)husmor varje kväll och det blev tid över att göra mûsli också. Men nu ska jag lägga mig raklång med en kopp the och läsa böcker inför tisdagens program. Jag har tre spännande gäster. Tre personer som egentligen förtjänar ett program var men jag lovar att göra vad jag kan för att det ska bli bra.

  1. Helen skriver:

    Äntligen sänds ditt program i en lite mer human tid :-)

  2. stina skriver:

    Testa http://www.glosboken.se
    Ni fyller i glosorna själva och sen är det bara att välja på vilket sätt man vill bli förhörd.

Comments are closed.

LOADING..