Den lilla röda!

Jag har aldrig lyckats lära mig den företrädesvis kvinnliga vurmen för väskor. Jag tycker verkligen att det är hemskt roligt med väskor men jag har inte så många hemma  En liten tidlös och en svart och en brun som jag har haft i hur många år som helst. Kanske har jag bara varit för fattig eller för snål, men kan man verkligen lägga 10 000 på en väska även om man skulle vara rik?

Hittills har svaret på den frågan varit nej. Det är det fortfarande, men något i suktandet har ändrats. Jag är äldre. Klämmer och känner alltmer på bra kvalitet och äkta vara. Och plötsligt finner jag mig själv hejvilt knappa in bud på second-handfynd på olika nätauktioner. Ganska ogenomtänkt knappar jag in bud. Hittills har jag blivit överbjuden och lättat men ändå lite surt suckat över att jag inte lyckades fynda den här gången heller.

Men i dag när jag satt och lyssnade på en föreläsning av Fredrik Lindström plingade det till i mobilen: ”Grattis du vann budgivningen!”.

Eh.

Här är tydligen min nya lilla, RÖDA, väska.

Vad tycks?

  1. Väldigt snygg. Både modellen och färgen.

  2. MeMe skriver:

    Super supersnygg!! Jag älskar väskor! Och den här hade jag fastnat för direkt!! Grattis till en cool väska!!

  3. Mycket snygg!!

  4. Haha :) Känner igen mig. Positivt återbruk. Hoppas den lever upp till förväntan.

  5. ”Jag har aldrig lyckats lära mig den företrädesvis kvinnliga vurmen för väskor.” Visst ar det lite kul hur manga grejer vi liksom forvantas gilla bara for att vi ar kvinnor. Ar vi en riktigt cool modern kvinna da forvantas vi ha en walk-in closet hemma och atminstone 30 par skor etc. Jag bestamde mig forra aret for att borja motarbeta alla dessa oskrivna regler for hur en ”kvinnlig kvinna” skall leva. Jag ager for tillfallet endast 2 vaskor och 6 par skor och planerar inte skaffa nagra fler skor eller vaskor innan de jag ager gar sonder. :)

Comments are closed.

LOADING..