Chiapudding.

Några reflektioner från dagen.

-Chiapudding är inte lika gott som jag inbillade mig. Chiapudding blir torr i botten då alla frön singlar ner som små flingor i mandelmjölken under natten. Chiapudding ser ut som rom i mjölk.

-Mandelmjölk innehåller nästan bara vatten. Är det inte bättre att göra på eko-soya? Eller äta lite lax?

Ulf Lundell har förhoppningsvis drabbats av en släng av ironi apropå sitt inlägg där han vill vara ensam om sitt efternamn, åtminstone ska inte Kristin Lundell på Aftonbladet heta samma sak.

Jan Björklund ville inte debattera FPs integrationspolitiska förslag med sin partiledarkollega Frida Johansson Metso. Varför inte undrar vi som såg på tv.

-Jag lider med Tommy Myllymäki som jag vet VERKLIGEN ville vinna VM i matlagning som avgjordes idag. Bronspeng är fantastiskt, men han ville mer.

-Vädret i Stockholmstrakten är inte särskilt insmickrande påtalade makens son på blixtvisit från andra sidan jorden. Jag håller helt med och skulle kunna ta den debatten mot vem som helst.

Nu. Nyhetsmorgonsömn. Ses 0550?

 

 

 

 1. linnea skriver:

  För att undvika frön på botten kan man blanda alla ingredienser låta de vila 15-20 min och sedan blanda igen. Då kommer det bli samma konsistens på hela chiapuddingen

 2. Jenny skriver:

  Som de andra har sagt – kokosmjölk och vaniljpulver är gott i. Jag brukar ta hälften kokosmjölk och hälften havremjölk. Alpros hasselnötsmjölk är ju också fantastiskt god till skillnad från mandelmjölk. Man kan också tina frusna bär som tex hallon och/ellr blåbär och göra pudding på.

 3. Pudding låter överreklamerat. Jag viftar ut lite lite chiafrön på min morgongröt och öser sedan på med blåbär och till sist mjölk – Gott!och min mage känner sig väldig glad

 4. Hej.
  Prova med kokosmjölk och vaniljpulver.
  Använd bär ovanpå när den skall ätas.
  Gott även att mixa i blåbär innan den ställs in i kylen.

 5. Jag kör med vanlig eko-mjölk till chiapuddingen. Och sedan har jag jordgubbssylt till när jag äter den.

Comments are closed.

LOADING..