Produktionssex.

Godkväll!

För fjorton år sedan föddes mina första barn. Då hade jag väntat på dem i fem år. Kämpat för dem i fem år. När de föddes var det ett av de mest omvälvande ögonblicken i mitt liv som för så många andra föräldrar. Många års längtan var över.

I samma ögonblick som de föddes blev det också helt ointressant att de kommit till med hjälp av IVF. Men när RFSU ringde och ville att jag skulle vara med i sexpodden tackade jag ändå ja. Därför att när jag själv hade en enda längtan i mig, att bli med barn, gav det mig en oerhörd tröst att ta del av andras berättelser. Sexpodden hittar du här.

Nu ska jag inte ha några fler barn, men jag blir glad för varenda bebis som kommer till världen på det ena eller andra sättet.

  1. Elin skriver:

    Åh. Vi kämpade i tre år. Och fick sedan enäggstvillingar via IVF, de är snart 15 månader :)

Comments are closed.

LOADING..