Sköna söndag.

Det blev lite sent igår, men det måste få bli det ibland när det är så där härligt som det bara kan bli med kära vänner och kombinationen mjukisbyxor och skaldjursplatå. Samt några riktigt livade, jaja vi kanske blev lite upphetsade, diskussioner om tja, det kommer på tv snart och det är inte Let´s dance.

Helgen fortsatte i dekadensens tecken, åtminstone vad gäller min mediekonsumtion. Jag har slösurfat på kläder. Känner mig mycket sugen på svartvitt just nu, och myskläder. Vill ha allt.

Custommade

Busnel

Dagmar

Hunky dory

  1. othilia skriver:

    Hunky dory är så snyggt, men när jag tar på mig deras kollektion blir det bara så fel. Provade Rodebjer häromdagen och då blev det bara konstigt konstigt. Så i eftermiddag skall vi till stora staden Göteborg, måtte det bli något som passar en lång kurvig lite överviktig tjej. Har dungar tips? Köpte faktiskt den hundtandsmönstrade kjolen du hade. Den har jag bott i.

Comments are closed.

LOADING..