Tangotorsdag.

…eller snarare Rumbaonsdag. Hade Let´s dance kris igår. Ni vet känslan av att inte kunna något men tvingas låtsas framför människor som är mycket, mycket bättre än en själv. Som att på fullt allvar stämma upp inför Idoljuryn och sjunga ut allt vad man kan, fast falskt. Ungefär den känslan hade jag igår när jag och Stefano skulle träna Rumba.

Jag hade så att säga väldigt svårt att lämna komfortzonen. Man kan också säga att jag kände mig döfånig. Att jag inte kunde sluta skratta. Som en vit medelålders tant som suttit hela livet framför en dator och fokuserat på vad andra människor har för intressant att berätta, och nu plötsligt skulle ställa sig i mitten i rummet och leka sexgudinna.

Jag har aldrig tidigare längtat så mycket efter sprit.

Men det är väl vad hela den här övningen går ut på antar jag, att våga. Lyckas detta kommer jag att hänga lycklig i bikini i takkronorna i resten av livet och skita i vad andra tycker.

Hehe.

Tack för alla era berättelser som skilsmässofamiljen. Så glad att ni delar med er. Skriv några rader som kommer i tidningen på lördag men har naturligtvis inte snyltat på era berättelser utan bara haft dem i bakhuvudet.

Nu ska jag sova jättejättetidigt inför en jättejättelång dag i morgon. Titta gärna på Nyhetsmorgon i morgon bitti och lyssna på Lantzkampen när vi svänger till fredagsmyset. Jag och Henrik Jonsson tävlar mot Kristofer Appelquist bland annat. Det brukar bli kul.

 

 

 

LOADING..