Friday I´m in love!

[youtubeplay id=”wa2nLEhUcZ0″ size=”large”]

Det är eftermiddag och solen har sjunkit ner i en himmel lika ljusblå som en salmiakfisk, med drag av jordgubbskum. Den ger hopp om våren. Arbetsveckan är nästan över.  Ska strax åka till radion och tävla, eller tja, bara ha kul, med Annika Lantz och min gamla jobbarkompis Henrik Jonsson mfl i Lantzkampen. Sen hem till älskad familj för fredagshäng innan vi försvinner från varandra i slutet av helgen. Dessa ständiga skilsmässor kan göra mig trött. Men som poeten Sandro Key Åberg formulerade det i en kärleksdikt:

…bakom ryggen på ett möte/väntar alltid ett avsked/bakom ryggen på ett avsked/väntar alltid ett möte/varje uppbrott från dig är ett löfte om en ny sammankomst…

Det är en trösterik tanke.

Behöver er hjälp dock med en lite detalj. Vilken sång skulle ni välja som introsång på en presskonferens om ni var med i en danstävling på tv? Jag är helt tom. Alla låtar jag kommer på ger bara konstiga associationer, om nu någon mot alla odds skulle bekymra sig om att analysera valet. Typ ”Ah, hon valde Fångad av en stormvind, hon är i blåsväder?” Ni fattar…

PLs Help! Och en synnerligen trevlig fredag med mycket KÄRLEK önskar jag er bästa bloggläsare.

 

 

 1. Tyramin skriver:

  Hallå hela pressen

 2. Agnetha skriver:

  Make it right-Christian Falk
  Happy- Pharell Williams
  Lets stick together-Bryan Ferry

 3. Åsa skriver:

  Don´t worry – be happy….

 4. Lena skriver:

  Stolen dance – Milky chance. Så skön låt, men kanske inte helt lämplig text…

 5. Slå dig lös, ur Frost. ”Let it go”

Comments are closed.

LOADING..