Att få hjälpa till..

Alla undersökningar om vad som får oss att må bra visar att kunna hjälpa andra, att vara solidarisk, är en viktig faktor. I det här fallet har jag inte gjort många knop. Bara lämnat in mina gamla glasögon till Specsavers och sedan har de och Lotta Gray åkt ned till Tanzania och hittat en ny bärare, någon som verkligen behöver de där glajjorna mer än min låda för gamla saker jag inte vet vad jag ska göra av.

I veckan fick jag meddelande om att just mina glasögon matchats ihop med en bärare. Här är Hadija och Claudia som är optiker. Tack snälla för att jag fick vara med om detta! Tack för att ni får folk att se lite bättre in i framtiden!

  1. camilla skriver:

    Å stort TACK för din artikel om flickorna i Guatemala…. tårarna trillade. Hur kan man hjälpa?

Comments are closed.

LOADING..