Ett dygn i bilder…

DANS! Det är så roligt att DANSA (har ni hört det förut från LD-deltagare? japp)  och jag har full potential att när detta äventyr är över bli en medelålderskvinna som skamlöst kommer att fortsätta svänga mina stela höfter samtidigt som mina nyinköpta träelefanter rasslar i öronen . Vera och Stefano på bilden är Lets dance partners med Jonas Björkman och mig och ska snart iväg och tävla i Seoul, som de internationella proffs de är. Men däremellan har vi fritidsgård i danslokalerna på Tegeluddsvägen. Idag har jag skrattat mig igenom hela träningen.

Kristjan Lotus nedan dansar med Marie Serneholt. Hon är skitbra. Herregud. Men jag kämpar på för alla morsor som också vill ha lite kul.

Igår övade vi jive. Då kände jag mig som en 14-årig långbent ponny som hoppade runt i gräset. Jive heter numera ponnydansen.

Sedan blev jag väldigt trött och lade mig på divanen på produktionskontoret. Där jobbar bland annat Jessica. Hon är väldigt, väldigt snäll.

Igår klämde jag in QX-galan som är den roligaste och mest meningsfulla galan att gå på. Sissela Kyle var formidabel programledare. Speciellt när kvällens sista gäst Samantha Fox vägrade komma ut ur logen i tid för slutnumret. Bravo Sissela!

Hängde med fina kompisar och insåg att jag var dögammal när jag ville knäppa Loreens kavaj, och det var meningen att den skulle hänga öppen. Mvh Pryda tanten.

Jag blev fullkomligt starstruck av, inte bara av Anni-Frid Lyngstad utan kanske främst av musiksveriges senaste toppstjärna Silvana Imam. Så begåvad, vacker, klok och kraftfull. Hon fick pris som årets Homo.

På väg ut träffade jag dessa två. Erik Saade och Kristin Amparo. Någon av dem kan komma att vinna Melodifestivalen.

Sen var det bara att sova två kvart i timmen och gå upp och dansträna igen. Jag har helt släppt taget om mitt vanliga liv utom att träna vilket var roligt idag då jag slog muskelknuttarna på gymet i antal ”köttbullar”, aka en sorts crunch.

De här är mina standardskor. Jag har i uppdrag att försöka gå in dem. Superläckra.

 

Sen avslutade jag dagen genom att lyckas parkera med minsta möjliga marginal på vår hopplöst trånga parkeringsplats.

I morgon satsar jag på tangon 1030.

 

 1. ISA skriver:

  http://isabyl.devote.se

  oh, kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara med LD. Men såå kul. gosch!

 2. Susjos skriver:

  En hejare på att parkera ser jag :-) Å va kul med QX- galan. Duktiga du som ska dansa i TV! Heja dej!!!!

 3. Anna skriver:

  Du är bäst jenny, modig, klok och rolig!

Comments are closed.

LOADING..