Onsdagsutmattning.

Livet är på topp trots att två av tre yngre medlemmar av familjen kom hem idag och var sjuka, jag själv har  ont i hela kroppen samtidigt som  maken stapplar runt med sitt nyopererade knä.

Solen har skinit. Det är livet.

I övrigt har jag idag fått…

En parkeringsbot.

En nästan parkeringsbot.

En jordnötssmörsmoothie spilld mellan benen.

….samt lagt en nästan spya i danssalen efter att ha prövat att göra fem piruetter på raken och blivit åksjuk. Den tog vi bort.

….lämnat texter.

…..förberett Nyhetsmorgon. I morgon recenserar Ronny Svensson 50 nyanser av grått. Ovanstående rubrik på Aftonbladet Nöje fick mig att vrida mig i skrattkonvulsioner ikväll. Jan-Olov Andersson är en förträfflig journalist, men jag har ingen lust att koppla detta anständiga ansikte så direkt med en baguette. Oavsett om den rycker eller ej.

NU! Godnatt. Vill ni ses vi i morgon 0550! TV4.

 

 1. Yvonne skriver:

  Hej igen!
  Är sportlovsledig med mina barn därav tittade jag imorse igen på ditt program och idag hade du en snygg klänning på dig… Jag är tydligen besatt av kläder också som nu måste fråga var man kan hitta denna? Ursäkta mina ytliga frågor. .. Snart är lovet slut och jag kan koncentrera mig på annat, då slipper du mina frågor!
  Mvh Yvonne

  1. YVONNE! Sluta aldrig fråga. Livet pendlar ständigt mellan ytligheter och det som går på djupet. Klänningen kommer från Greta! Kram!

 2. MeMe skriver:

  Åh, ska bli så himla kul att följa dig i Lets dance! Tror du kommer göra det kanon!! Tusen tack för en sån bra blogg!! Den innehåller allt! Och den har sån närhet. ..till livet. Tack. Och lycka till Jenny!

 3. Yvonne skriver:

  Hej där!
  Var ett bra tag sedan jag kikade in här. En himlans trevlig, klok och humoristisk blogg förrsten! Såg ett titt på dig imorse innan sonen kom och tyckte vi skulle se ”chima” med ”sjhänovej” (nån figur…) Hur som helst, vilken jädra fin hårfärg du har kvinna- vill ha! Är smått besatt av mitt hår och längtar efter att någon gång bli helt nöjd med färg och klipp. Inte lätt… Undrar nu om du skulle kunna beskriva lite kort om hur färgen är gjord t ex folie/ hätta, hur många färger, varmt/ kallt och lite sånt blablabla. Kanske supertrist? Förstår det fullkomligt, men du glädjer lilla mig om du orkar…
  Mvh Yvonne

Comments are closed.

LOADING..