Borg Pecynski

Jag vet av egen erfarenhet att det inte är särskilt roligt att behöva skilja sig och bli ihop med en känd person i offentligheten. Det går liksom inte att vandra gatan fram en ljum vårnatt och provhångla innan man är helt säker på att detta, detta är något jag är helt säker på är värt en helsatsning. Det går inte ens att gå ut och äta en vänskaplig middag med mindre än att man måste lämna lokalen var och en för sig.

Därför hyser jag  sympati med Anders Borg och hans nya kärlek Dominika Pecynski som nu blivit ett par framför allas ögon.

Men – jag kan inte låta bli att uppfyllas av denna nyhet därför att den innehåller så många dimensioner av mänsklighet och känslor i sina yttersta lägen. Passion, sorg, kanske smärta och stor lycka. Kanske ryms där också skräcken för det stillastående och till synes meningslösa, som rädslan för att dö.

Ja, herreugd. Det är inte lätt att vara människa.

 

 

 

  1. Ansco skriver:

    Amen!

  2. mini skriver:

    Det var jä-ligt fint skrivet Jenny, mitt i prick och oerhört vackert. Empatiskt, intelligent, erfaret. Den här kärlekshistorien känns det som berör oss alla. Två känslor kan man lägga till avund och svartsjuka, eller? Varm kram

Comments are closed.

LOADING..