Glamsquad…

Har verkligen försökt ha kvar en fot  i världen utanför men har givit upp och låter glitter, spetsar, lösögonfransar och paljetter omsvepa mig. Igår vinjettinspelning och idag presskonferens. Men även om jag ligger och skvimpar i ett hav av tyll och löshår (japp, det med, hehe) måste jag leverera en del jobb. SÅ kära bloggläsare, några bilder från dagen. Om några timmar Nyhetsmorgon….

 1. Sara skriver:

  Hejar såklart på dej!
  Du ser fantastisk ut!

 2. Susjos skriver:

  Gud va snygg du är!!!! Njut nu av glitter och glamour så mycket du kan. Upp i ottan sa du..brrrr..i morgon är en annan dag! ”blink blink”. Själv laddar jag för lite glamour i Östersund! Alltid något!! Hehe…

 3. Marie skriver:

  Blev det ”Jenny,Jenny”? Eller ”Star wars”? Vad blev det för låt?

Comments are closed.

LOADING..