Yta.

Vill bara säga en sak till alla er som liksom jag går upp på lördagmorgonen och dräller runt lätt grånade med en stripig tofs på huvudet och ett par säckiga fläckiga byxor – skönhet är inte ett tillstånd. Det är konsumtion.

Allt är möjligt. Efter en tid i Lets dance bubblan har jag tillåtit mig att simmat i ett hav av:

-Hårförlängningar.

-Spraytans.

-Lösfransar en masse.

-Glittriga fodral och sidenblanka skor.

-Snygg ljussättning.

Jag gillar iden om att skönhet på så sätt är demokratisk. Den som orkar hålla på och tycker det är roligt kan göra det. Men man kan också bestämma sig för att just därför går det lika bra att drälla i sitt vanliga opysslade jag.

Allt går ju den dagen man skulle känna för det.

I övrigt är jag sjukt nervös inför nästa vecka. Sjukt. Trots att det är bara på lek. Dessutom ändrade vi i koreografin idag så helgen har jag inga problem att fylla – med träning. Vad ska ni göra?

  1. Det du skriver är det bästa jag någonsin läst vad gäller yta, du har så rätt och satte ord på sättet jag lever och funderingar jag länge haft men inte lyckats formulera ut i ord. ”Allt går ju den dagen man skulle känna för det.” Sån himla frihetskänsla det ger! Genialt!

  2. Vi ska åka till landet och öppna upp inför våren. Sen ska vi naturligtvis kolla på Let´s Dance! Lycka till Jenny och ha framförallt kul på dansgolvet!

  3. Fantastiskt bra skrivet om skönhet – träffade mitt i prick :). Lycka till!

  4. Susjos skriver:

    Vilken härlig bubbla att vara i!!! Önskar dej stort lycka till. Sa jag att du är så snygg?!!!

Comments are closed.

LOADING..