Helgmys.

Åh denna helg som bara rann iväg och som blev kväll och snart natt och ny vecka och inget har jag bloggat.

Jag har dansat, och dansat, och dansat och umgåtts med mina dansvänner för att hinna prata om något annat än ronde och chassé och sträck på dig för i helskotta.

Sen var det mello också med familjemiddag modell större och då blir vi jättemånga runt bordet och det är döhärligt. Sen lite jobb och ja ni vet ju själva hur era helger kan försvinna i en virvelvind av allt möjligt. Eller precis ingenting.

JAg skrev en krönika om passion också med anledning av Anders Borg och Dominika Perzinsky. Eller den handlar inte om dom, men om passsionen är något vi ska bejaka eller inte. Läs gärna här och jag blir så  glad om ni vill berätta vad ni tänker. Panik eller passion?

Hörs!

 

 

  1. Jag bor i London sedan -94 och reagerar alltid på hur folk bara gifter sej, skiljer sej och skaffar barn med en massa olika människor i Sverige. I vår stora umgängeskrets här är det ingen som separerat efter att de skaffat barn eller gift sej. Snälla nån – passion kommer och går! Man kan ju inte hålla på att jaga den i all evighet. Det är väl bättre isåfall att stanna med någon man trivs med (överlag, även om man retar gallfeber på varandra ibland) för barnens skull om inte annat?

  2. Cecilia skriver:

    Ser så framemot fredagen ! Trots jobbhelg.

  3. Maria skriver:

    Men att gänga sig är detsamma som att gifta sig.

Comments are closed.

LOADING..